Zorgkundige in de thuisverpleging voor alle mentale en fysieke strubbelingen

Bijna iedereen komt in zijn leven in contact met thuisverpleging. Van kleine fysieke problemen tot mentale strubbelingen. Nathalie Vaes van Thuisverpleging Liberta zorgt met een warme hand voor de nodige zorg, op korte en/of lange termijn.

Thuiszorg voor
mentale beperking of psychische stoornis

Mensen met een metanle beperking of psychische stoornis zijn extra kwetsbaar. Wanneer zijn tijdelijk of permanent niet in staat om voorzichzelf te zorgen hebben zij nood aan een luisterend oor en helpende hand. Nathalie en haar team staan hen bij waar nodig.

Thuisverpleging
bij fysieke beperking

Ook bij fysieke beperkingen biedt Thuisverpleging Liberta de nodige zorgen. Fysieke beperkingen kunnen zeer uitlopend zijn, aangeboren of veroorzaakt door een ziekte of ongeval. Het kan gaan om een revalidatie, ondersteuning voor een rolstoelgebruiker, herstellen van een medische ingreep. Nathalie en haar team zijn opgeleid voor elk soort zorg in elke situatie.

Geriatrie

Ouder worden in uw vertrouwde omgeving? Dat kan! Dankzij de nodige zorgen kunt u zelfstandig blijven wonen zonder aan levenskwaliteit in te boeten. Van het aan- en uitkleden en hygiënische zorg tot medische hulp, Nathalie en haar team staan voor u klaar. Neem gerust contact op!

Palliatieve
zorg

Niemand neemt graag afscheid. En vooraleer dat moment er is, brengen patiënten graag nog tijd door in de eigen thuisomgeving. Nathalie begrijpt dit. Bij palliatieve thuiszorg wordt de laatste periode zo aangenaam mogelijk gemaakt, zowel voor de patiënt als voor de naaste familie. Pijnreductie staat hierbij centraal, maar Nathalie slaat ook graag even een babbeltje. Weten dat de familie er niet alleen voor hoeft te staan, kan nu eenmaal het verschil betekenen.

Thuiszorg bij een niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Ook voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel of NAH heeft Nathalie en haar team de nodige ervaring om hen op een adequate manier de gepaste zorg toe te dienen. Dit geldt voor zowel het begin van hun revalidatie, als op lange termijn. Deze specifieke zorg is bij Nathalie en haar team in de juiste handen.