thuisverpleging Houthalen-Helchteren

Thuisverpleging op maat met warme en hartelijke zorg

Vertrouwde gezichten zijn als hulpbehoevend patiënt zeer belangrijk wanneer het gaat om het toedienen van de dagdagelijkse zorgen. Een hartelijke vertrouwensband kan worden opgebouwd met inzicht in uw situatie. Hierdoor wordt de kwaliteit en continuÏteit van uw zorg gegarandeerd.

Steeds een Vertrouwenspersoon

Thuisverpleging Liberta leert u én uw familie graag kennen. Enkel zo kent zij uw wensen en uw nood aan zorg door en door. Daarom krijgt u altijd een vertrouwenspersoon toegewezen. Uw vertrouwenspersoon is perfect op de hoogte van uw medisch dossier. In overleg met uw familie en behandelende arts(en) stippelt zij een zorgparcours uit waar u zich comfortabel mee voelt.

Nummer 1 in flexibiliteit

100%

100% zorg op maat

100%

7/7 bereikbaar

100

10 op 10 voor enthousiasme

100


thuisverpleging Houthalen-Helchteren

Zelfstandige thuisverpleging Houthalen-Helchteren

Als patiënt is het prettig om de nodige zorgen thuis toegediend te krijgen en zich niet zelf steeds te moeten verplaatsen. Zeker wanneer dat niet langer eenvoudig is. Dat kan verschillende redenen hebben. Denk maar aan de nazorg na ziekenhuisopname (operatie of ongeval). Maar denk ook aan ouderen die minder goed te been zijn of in een rolstoel gekluisterd zitten. Nathalie Vaes van Thuisverpleging Liberta, uw thuisverpleegkundige te Houthalen-Helchteren, is dan ook uw geschikte partner.thuisverpleging Houthalen-Helchteren